NİĞDE / MERKEZ - Konaklı İlkokulu

Konaklı İlkokulu

KONAKLI KASABASI MERKEZ/NİĞDE
Vizyon
"Eğitim sevgiyle başlar" parolasını ilke edinmiş; Yerel ve Ulusal ortamlarda mensubu olmaktan övünç duyulan, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde her zaman yer alan vereceği eğitim-öğretim, elde edeceği başarılar ve yetiştireceği öğrencilerle ülkemizin çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkmasına katkıda bulunacak LİDER bir kurum olmaktır.
Misyon
"BİZ; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; Onların bilgili, becerili, kendine güvenen, insan haklarına saygılı, maddi ve manevi değerlerine bağlı vatanını ve milletini seven bireyler olarak yetişmelerine fırsat vermek; Okuyan, araştıran, çağın teknolojik imkanlarını kullanabilen, onları üst öğrenime EN İYİ şekilde hazırlamak için VARIZ"
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
BAŞLAMA 08:40 BİTİŞ 14:00
KÖMÜRLÜ MERKEZİ ISINMA
Niğde Eski Terminalden Köy Otobüsleri ile kasabamıza ulaşım sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Öğretmenler kendi araçlarıyla ve köy servisi ile kasabamıza geliş gidiş yapmaktadır.
Cumhuriyet Mah. Kozani Cad. No:2/A Konaklı Kasabası.
NİĞDE MERKEZE 36 KM
Diğer Hususlar
Okulumuz İlkokul ve Ortaokul olarak aynı bahçe içerisinde eğitim vermektedir. A ,B ve C blok olmak üzere 3 adet bina mevcuttur. A Blok İdari Bina ,B blok İlkokul ve Ortaokul olarak, C blok ise Ortaokul olarak hizmet vermektedir. Ayrıca Ana Sınıfımız bulunmaktadır.