NİĞDE / MERKEZ - Konaklı İlkokulu

Mrt

Okulumuz  öğrencileri ve öğretmenleri ile Deprem Tatbikatı yapıldı.Planlanan sürede tatbikatımız başarılı bir şekilde gerçekleşti.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında okulumuzda Atasözleri ve Deyimler sergimizi oluşturduk.Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

DÖNEM SONU ETKİNLİKLERİ HAFTASI OKULUMUZDA COŞKU İLE DEVAM EDİYOR.ÖĞRENCİLERİMİZ EĞLENCELİ ETKİNLİKLERLE DÖNEMİ KAPATIYOR.

Ock

DÖNEM SONU ETKİNLİKLERİ FAALİYET PLANIMIZDA YER ALAN "TECRÜBE PAYLAŞIMI" ETKİNLİĞİ İÇİN KASABAMIZIN DOKTOR VE HEMŞİRESİNİ OKULUMUZA DAVET ETTİK.ÖĞRENCİLERİMİZ DOKTOR BEY VE HEMŞİRE HANIMIN TECRÜBELERİNİ DİNLEDİLER.MERAK ETTİKLERİ SORULARI SORDULAR .

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okul öncesi öğretmen ve öğrencilerimizle proje panomuz oluşturuldu.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında,ilkokul öğrencileri arasında afiş yarışması düzenlendi.Afişi en iyi yapan öğrencilere ödül verildi.Yarışmayı kazanan öğrencilerin afişleri okul panomuzda sergilendi.

Ara

Okulumuzda Yerli Malı Haftası büyük bir coşkuyla velilerimizin desteğiyle kutlandı.Velilerimiz ana sınıflarında gözleme yaparak bu haftaya renk kattılar.

10 Kasım Atatürk Haftası'nda atamızı saygı ve rahmetle anıyoruz

Ara

Cumhuriyetimizin 100.yılı okulumuzda büyük bir coşku ile kutlandı.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Okul Öncesi Velilerimiz ve öğrencilerimiz tarafından evde etkileşimli kitap okuma etkinliği düzenlendi .

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okul öncesi velilerimize tanıtım toplantısı yapıldı.